Mit Motors se alatură campaniei service #StaiAcasă, prin intermediul căreia asigură suport clienților săi să rămână în siguranță Acasă, fără grija unei deplasări la service.

  • Service-urile Mit Motors rămân deschise pentru a ajuta clienții care au cu adevărat nevoie să circule, să poată face acest lucru
    prin intermediul campaniei #StaiAcasă.
  • Lansată ca urmare a crizei Coronavirus, campania #StaiAcasă asigură, contra cost, preluarea pe platformă* de la locuința/sediul
    clientului (Door-to-Door), repararea, igienizarea și livrarea mașinilor.

Mit Motors se alatură campaniei service #StaiAcasă, prin intermediul căreia asigură suport clienților săi să rămână în siguranță Acasă, fără grija unei deplasări la service.

• Service-urile Mit Motors rămân deschise pentru a ajuta clienții care au cu adevărat nevoie să circule, să poată face acest lucru prin intermediul campaniei #StaiAcasă.
• Lansată ca urmare a crizei Coronavirus, campania #StaiAcasă asigură, contra cost, preluarea pe platformă* de la locuința/sediul clientului (Door-to-Door), repararea, igienizarea și livrarea mașinilor.

In contextul crizei actuale de Coronavirus care restricționează libertatea de mișcare a persoanelor fizice, pentru unii șoferi și pentru unele companii, deplasările cu mașina rămân esențiale.

Mit Motors dorește să se asigure că șoferii se pot baza în continuare pe vehiculele lor prin lansarea serviciului „Door-to-Door”, din cadrul campaniei #StaiAcasă. Acest serviciu presupune preluarea mașinii de acasă/sediul clientului și returnarea ei în același punct de către reprezentanții Mit Motors. Mai mult, campania #StaiAcasă asigură și igienizarea mașinilor. Astfel, Mit Motors se asigură că autoturismele și autoutilitarele sunt predate în siguranță după intervențiile în service.

În timpul preluării/reparării/returnării vehiculului, se vor folosi mănuși de unică folosință, mască de protecție precum și folii de plastic pentru volan și scaune. Elementele mașinii expuse la atingere se vor dezinfecta cu agenți speciali aprobați de Ministerul Sănătății.
In situația unor lucrări suplimentare constatate în service, vor fi puse la dispoziția clienților poze concludente și/sau materiale video ușor accesibile prin intermediul unui dispozitiv electronic conectat la internet, care vor permite clienților să vadă și să aprobe în cunoștință de cauză lucrarea recomandată și costul acesteia.

* Se oferă serviciul gratuit de tractare, valabil exclusiv in zona București cu delimitare CB, solicitărilor primite pana la data de 30.04.2020, doar pentru programări la revizii efectuate cu piese si materiale furnizate exclusiv de Mit Motors sau pentru reparații daune (dosarele trebuie să fie emise de Asiguratori agreați prin contract de Mit Motors), in limita disponibilitatii la programare si cu prioritate persoanelor cu varsta de peste 65 de ani.

Notă: cost mediu tractare dus-intors în zona București 280 lei TVA inclus, în funcție de mașină.

Cu respect,
Echipa Service Mit Motors
Contact unic campanie
0722.222.122
office@mit-motors.ro