Profil companie

Infiintata in anul 1998, compania noastra si-a concentrat activitatea exclusiv pe vanzarea, intretinerea si reparatia automobilelor. Amplasat pe Sos. Bucuresti–Ploiesti, una din cele mai circulate artere din Romania si in vecinitatea Aeroportului International Baneasa, centrul auto multi-marca MIT MOTORS INT adauga zonei de Nord a Capitalei un nou punct de interes pentru clientii de automobile, carora le ofera oportunitatea alegerii dintr-o gama larga de produse si servicii. Incepand cu August 2017, ne-am imbogatit si mai mult oferta, odata cu intrarea in familia MIT MOTORS INT a marcilor Fiat, Jeep si Alfa Romeo.

Punem la dispozitie clientilor nostri un spatiu generos de parcare, lucrari de service ce constau in reparatii mecanice, vopsitorie si tinichigerie.

De asemenea, centrul auto MIT MOTORS INT, ofera spre achizitie autovehicule rulate, cu garantie, ce pot fi preluate in sistem leasing sau in rate.Un serviciu ce vine in ajutorul potentialilor clienti, este serviciul de tip buy-back pentru toate marcile pe care centrul le comercializeaza. Service-ul beneficiaza de asemenea, de echipaje de interventie rapida in Bucuresti si in tara, de mijloace de remorcare si transport la service pentru masinile defecte sau avariate. Asistenta tehnica este asigurata 24h/24h.

MIT MOTORS INTERNATIONAL
Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr. 40, Sector 1, 013695, Bucuresti
Tel/Fax: (+4021) 312.50.05/06
Fax: (+4021) 312.51.43
office@mit-motors.ro
Nr. Inreg. Reg. Com: J40/5978/98