Gama MG

O experiență de condus veritabilă

MG ZS

MG ZS EV

MG HS

MG EHS

MG4

MG CYBERSTER

Mașina anului
2024 în România

Titlul de "Mașina Anului 2024 în România" a fost cucerit de modelul MG4 Electric, acordat de către juriul de experți al Asociației Presei Auto din România (APAR). În cea de-a 25-a ediție a competiției, 7 dintre cei 15 membri ai juriului au plasat modelul MG în fruntea clasamentului, marcând o victorie remarcabilă pentru marca MG.

MG4 este un hatchback electric extrem de agil, care îmbină funcții de conducere uimitoare și tehnologie inteligentă. Designul său agil se distinge în mulțime, oferind un aspect sportiv și caracteristici hi-tech care transformă fiecare moment de conducere într-o experiență unică.

Ziua Porților Deschise
MIT Motors

Ești pasionat de mașini excepționale? Hai la Ziua Porților deschise în perioada 8-11 februarie! Pășește în lumea auto a viitorului, unde inovația se împletește perfect cu designul elegant. La sediul nostru, vei avea privilegiul de a testa personal mașina anului 2024! Fii printre primii care vor experimenta senzația de condus unică a modelelor noastre exclusiviste: MG ZS, MG ZS EV, MG HS, MG EHS, MG4 și Cyberster.

În cadrul evenimentului, vei avea șansa de a interacționa direct cu specialiștii Mit Motors, care îți vor dezvălui toate secretele și caracteristicile inegalabile ale fiecărui model. Dacă ești în căutarea unei oferte avantajoase, discută cu echipa noastră și află detalii despre opțiunile de finanțare sau pachetele promoționale disponibile.

7 Ani Triplă Protecție MG

Toate vehiculele MG sunt proiectate la cel mai înalt nivel de calitate și beneficiază de garanție internațională de 7 ani oferită standard. Acestea sunt testate cu atenție pentru a asigura o funcționare perfectă dar, în cazul puțin probabil în care ceva nu merge bine la modelul tău MG, ai la dispoziție întreaga noastră rețea de parteneri service autorizați. Tehnicieni special pregătiți vă vor reda mobilitatea în cel mai scurt timp. Acest lucru este facilitat și de deschiderea recentă a depozitului de piese de schimb de la Budapesta, Ungaria.

Pentru acordarea garanției internaționale clientul trebuie să prezinte unității service autorizată MG Carnetul de Întreținere și Garanție în original.

Avem un viitor
strălucit înainte

MG a fost o marcă futuristă încă de la înființarea sa în Garajele Morris în 1924. Acum, o nouă generație poate alege un model al acestei mărci emblematice. Actualizat, electrificat, reîncărcat și gata pentru viitor.

MG oferă șoferilor europeni o gamă largă de automobile sustenabile electrice și electrificate „new energy”. Produse și concepute special pentru ei; făcute pentru dorințele lor unice

MG te va ajuta să îți începi viața electrică cu o experiență de condus bine concepută, avansată din punct de vedere tehnologic și care respectă mediul înconjurător, funcțională, sigură și accesibilă.

Service

MIT MOTORS oferă un ansamblu complet de facilități și echipamente de top, astfel încât mașina ta să primească cea mai bună îngrijire posibilă. Asigurăm servicii de service care acoperă atât domeniul mecanicii, cât și al tinichigeriei.

Echipa noastră de profesioniști operează pe 11 posturi complet echipate, oferind întreținere, mentenanță și reparații complexe, inclusiv verificări moderne pentru frâne, amortizoare și direcție.
În departamentul de tinichigerie, dispunem de 4 posturi specializate pentru repararea caroseriilor, cu utilaje moderne precum aparate de sudură MIG/MAG și cabinete vopsitorie.

Autorizați pentru o gamă largă de servicii, ne asigurăm că mașina ta beneficiază de tratamentul complet și profesionist de care are nevoie.

Stai la curent cu noutățile MIT Motors

Află ultimele știri, descoperă ofertele noastre speciale și află în exclusivitate cele
mai noi informații din universul MIT Motors.

Go to Top