Kia Sportage

Noul Kia Sportage este aici – cu un design complet nou si tehnologie avansata. Odata cu lansarea celei de-a patra generatii, SUV-ul compact cel mai bine vandut este pregatit sa-si continue drumul datorita stilului sau distinctiv si tehnologiilor rafinate. Designul exterior indraznet transmite un sentiment de sportivitate si o energie puternica din orice unghi il privesti. Mai mult decat atat, interiorul impresionant cu design modern ofera un nou standard dar si materiale de calitate care sa sporeasca confortul pasagerilor alaturi de spatiul mai mare si zgomotul scazut.

TEHNOLOGII DE ULTIMA GENERATIE

Beneficiind de o caroserie mai puternica si de tehnologii de siguranta active, Sportage devine cel mai sigur model. In termeni de performanta, noul Sportage ofera un comportament mai rafinat si o manevrabilitate sporita. La toate acestea se adauga o serie de tehnologii de ultima ora ce includ incarcarea wireless a telefonului, franarea autonoma de urgenta (AEB – Autonomous Emergency Braking), ce fac din ultima generatie a modelului Sportage, cel mai modern si mai inovativ din clasa sa.

GT LINE

Pentru prima data, Sportage beneficiaza acum de noua versiune ‘GT Line’. Oferind versatilitatea modelului standard, este conceput sa se adreseze celor care cauta o experienta de condus mai sportiva. Noile lumini de ceata LED de tip ‘ice-cube’, jantele unice de 19 inch oferite standard, volanul imbracat in piele in forma literei D, calitatea plansei de bord si pedalele din aluminiu sunt doar cateva din dotarile oferite de aceasta versiune.