Kia Sorento

Inovatii tehnologice si un design indraznet

Cu un design reîmprospătat și noi tehnologii, ultimele îmbunătățiri aduse noului Sorento sunt destinate pentru a stabili un nou standard de referință prin stilul de design îndrăzneț și standardele avansate de inovație. Spațiosul SUV cu șapte locuri este cuplat la noua transmisie automată cu opt trepte dezvoltată de Kia, oferind o schimbare lină a vitezelor și un mod de rulare ferm. Și îmbunătățirile nu se opresc aici – cu elemente active de siguranță și tehnologii intuitive pentru a fi conectat în permanență și a beneficia de un confort sporit în orice situație.

Noua versiune GT LINE cu aspect sportiv

Pentru prima dată, noul Sorento 2018 este disponibil acum în noua versiune de echipare ‘GT Line’. Inspirat de aspectul modelelor Kia GT performante, Sorento GT Line oferă spațiul și tehnologiile avansate disponibile pe modelul standard Sorento adăugând o serie de îmbunătățiri create pentru cei care doresc un design și o experiență de condus mai sportive. Exteriorul dispune de patru lumini LED pentru ceață, etriere de frână vopsite în roșu, praguri laterale proeminente și o subtilă inscripționare GT Line. În interior, remarcăm scaunele de calitate, finisate în piele neagră cu cusături argintii, padelele unice pentru schimbarea treptelor de viteză și elementele satinate cromate disponibile în tot interiorul cabinei.

Tehnologii de siguranta imbunatatite

Cu un design reîmprospătat și noi tehnologii, ultimele îmbunătățiri aduse noului Sorento sunt destinate pentru a stabili un nou standard de referință prin stilul de design îndrăzneț și standardele avansate de inovație. Spațiosul SUV cu șapte locuri este cuplat la noua transmisie automată cu opt trepte dezvoltată de Kia, oferind o schimbare lină a vitezelor și un mod de rulare ferm. Și îmbunătățirile nu se opresc aici – cu elemente active de siguranță și tehnologii intuitive pentru a fi conectat în permanență și a beneficia de un confort sporit în orice situație. (kia-sorento-interior2.jpg)

Preturi si specificatii tehnice