Kia Rio 5dr

Design exterior

Este bine sa evaluezi o carte numai dupa copertile sale? Noi spunem: da! Mai mult ca niciodata, cand este vorba de noul Kia Rio. Cu noul sau aspect indraznet, cu siguranta ca va intoarce privirile pe oriunde trece. Sunteti pregatiti sa transformati strada intr-o parada a modei?

Design interior.

Valorile interioare conteaza cel mai mult. De aceea, noul Kia Rio respecta aceste valori. In interior vei gasi suficient spatiu pentru tine, prietenii tai si familie. Si nu este doar o declaratie. Volanul din piele si pedalele din aluminiu iti reamintesc de faptul ca placerea de a conduce este in prim plan.

Conectivitate.

Sunt trei lucruri pe care soferii le detesta: instructiunile pentru ghidare, dezordinea cablurilor si display-ul de afisare a informatiilor care uneori este asa de mic incat ai nevoie de o lupa. Din aceste motive, am eliminat aceste probleme in noul Kia Rio. Serviciile conectate Kia, furnizate de TomTom Live Services(1) va ajuta sa ajungeti la orice destinatie, functionalitatile sistemului Android Auto™ and Apple CarPlay™ (2) va ofera posibilitatea de a stabili o conexiune fara fir intre dispozitivele mobile si autoturism, in timp ce display-ul cu touchscreen de opt inch va ofera toate informatiile necesare.

Accesorii

Bucuraţi-vă mai mult de viaţă.

Noul dvs. Rio a fost proiectat pentru a vă ajuta să trăiţi viaţa la maximum. Şi, cu accesoriile originale, veţi putea îmbunătăţi aspectul şi funcţionalitatea vehiculului, pentru a se potrivi gusturilor şi stilului dvs. de viaţă. Toate accesoriile, fabricate în mod special, regăsite în această broşură, au fost proiectate şi produse la aceleaşi standarde înalte ca vehiculul dvs. şi întrunesc cerinţele stricte ale Kia în ceea ce priveşte calitatea, durabilitatea şi finisarea. Trebuie să vă amintiţi că accesoriile recomandate pentru vehiculul dvs. sunt accesoriile originale Kia. Dealerul dvs. Kia este pregătit să vă sfătuiască şi să vă ajute să faceţi cele mai bune alegeri pentru vehiculul dvs. Kia.

Descarca brosura accesorii
Lista de preturi accesorii

Exterior