Kia Picanto

CONDUS DE ENERGIA TINERETII
Aflat la cea de a treia generatie, noul Kia Picanto vine acum cu un caracter tineresc si energic in segmentul A. La fel de compact ca si predecesorul sau, impresioneaza şi mai mult prin caracterul pozitiv si hotarat pe sosea, oferind spatiu in plus, functionalitati noi si un confort remarcabil in interior. La acestea se adauga performantele de dinamica si manevrabilitate, un set de tehnologii avansate de infotainment si siguranta, dar si posibilitatea personalizarii autoturismului. Astfel, drumul devine locul tau de joaca pentru fiecare calatorie pe care o faci.

DESIGN EXTERIOR: MAI INDRAZNET CA NICIODATA

Conceput de catre centrele de design Kia din Coreea si Germania ca un model compact de segment A, exteriorul ultimului model Kia Picanto este gandit pentru a iesi in lumina reflectoarelor cu un design ce transmite tinerete si energie, ce se reflecta in liniile armonioase ale caroseriei, subtil desenate dar si in paleta de culori vibrante. Totul a fost gandit pentru a atrage privirile si a cuceri inimile. Ampatamentul marit a permis impingerea rotilor cat mai aproape de fiecare colt al masinii, conferind astfel autoturismului o imagine ce transmite siguranta si incredere.

INTERIOR IMBUNATATIT: MAI MULT SPATIU, MAI MULT STIL

Probabil lucrul cel mai vizibil este spatiul oferit intr-un asemenea autovehicul compact – gratie celui mai eficient si inteligent pachet ce ofera mai mult spatiu pentru sofer, pasageri si bagaje decat ceilalti rivali din segment. Toate acestea sunt completate de detaliile de design si functionalitate, cum este cotiera centrala cu spatiu de depozitare – dotare in premiera in acest segment. Sentimentul de spatiu este subliniat de liniile ce se intind de-a lungul panoului de bord, ce grupeaza elementele high tech destinate soferului, precum si elementele de entertainment si climatizare intr-un mod inventiv. Acum, iti poti personaliza autoturismul tau avand la dispozitie cea mai extinsa gama de culori pentru tapiterie.

TEHNOLOGII DE ULTIMA GENERATIE

In centrul cabinei se afla un nou sistem infotainment LCD cu touchscreen de 7″, care iti ofera update-uri in timp real despre navigatie si alte informatii utile. In plus, datorita optiunii voice control a sistemului Android Auto™ si Apple CarPlay™ iti poti tine mainile pe volan si atentia la condus in permanenta. De asemenea, senzorii de parcare ce dispun de o camera de vedere cu ghidare dinamica te pot ajuta la manevrarea in siguranta a autovehiculului cand parchezi. Noul Picanto te scuteste de prezenta cablului pentru incarcarea telefonului prin simpla plasare a acestuia pe dispozitivul de incarcare wireless. Alte tehnologii avansate dedicate sigurantei tale includ sistemul de franare de urgenta, ce detecteaza potentialele situatii de coliziune si aplica in consecinta frana pentru evitarea accidentelor.

Preturi si fisa tehnica