Kia Niro Hibrid

Cel mai original crossover disponibil in Romania

Iata-l, cel mai surprinzator si extraordinar crossover construit vreodata de Kia, este aici. Noul crossover Kia Niro. Nu, nu este o neintelegere. Acest autoturism a fost construit pentru a va oferi tot ce e mai bun intr-un crossover modern: exterior compact, interior rafinat si spatios, armonios imbinat cu abilitatile unui hibrid adevarat, motor foarte eficient cu emisii scazute si economie mare de combustibil. Nu-i asa ca de-abia astepti sa-l testezi?

Spirit hibrid

Deschide usa noului Kia Niro si urca la bord. Acum esti intr-un crossover puternic care este de asemenea prietenos cu mediul, de incredere, cu numeroase tehnologii moderne si distractiv de condus. Un crossover cu spirit hibrid. Nu-i rau, asa e?

Entuziasm la prima vedere

Noul Kia Niro te atrage imediat cu liniile sale moderne, aerodinamice si fine. Partea frontala a noului Niro poarta grila cu semnatura Kia si luminile bi-xenon captivante, care pot transforma cu usurinta cea mai neagra noapte in zi. Entuziasmat? Priveste interiorul de inalta clasa, spatios, cu accente lucioase, scaunele din piele si bordul spatios. Minunat, nu? Verifica chiar acum!

Poti face lucruri minunate cand ai ideile potrivite. Exact acest lucru face si noul Kia Niro. Combinand silueta sa de crossover cu emisiile scazute, noul Niro ofera o economie de combustibl de top in segmentul crossovere-lor compacte, dar si o experienta unica de condus: relaxanta si in acelasi timp energizanta.

Preturi si fisa tehnica