UN ICON CUNOSCUT IN TOATA LUMEA

VEHICULUL OFICIAL AL AVENTURII

Jeep® Wrangler le are pe toate, fie că alegi variante cu plafon rigid, cu plafon textil sau fără plafon.

Grație sistemului modular Freedom Top®, poți asorta culorile plafonului rigid pentru a se potrivi cu culoarea caroseriei. Alternativ, poți alege flexibilitatea oferită de plafonul textil Sunrider® ușor de depozitat și montat. Atât de simplu!

ALEGE OPȚIUNEA DE PLAFON:

• Fără plafon
• Plafon rigid (hard top)
• Plafon textil (soft top)
• Plafon rigid în culoarea caroseriei

DESCHIDE UȘILE CĂTRE LIBERTATE

Fie că îți dorești aventura în forma ei standard sau o abordare mai libertină, poți alege între ușile demontabile cu geamuri cu acționare manuală (cele electrice sunt disponibile opțional) și buzunare din plasă, balamale din aluminiu forjat sau ușile demontabile de tip half-frame cu încuietori.

ALEGE CONFIGURAȚIA UȘILOR:
• CU uși
• FĂRĂ uși

JANTE ȘI ANVELOPE

Jeep® Wrangler oferă o gamă largă de jante, pentru că acestea sunt baza fiecărei aventuri care merită experimentată. Majoritatea jantelor oferă un design concav pentru extra protecție împotriva zgârieturilor în condiții de off-road. Jantele din aliaj reduc masa pentru o mai mare precizie a direcție și manevrabilitate sporită.

ALEGE MODELUL DE JANTE

• Jante de 16 inch din oțel, standard pe versiunea Sport
• Jante de 18 inch din oțel, opționale pe versiunea Sport
• Jante de 18 inch din aliaj, standard pe versiunea Sahara
• Jante de 18 inch din aliaj, standard pe versiunea Rubicon

TRAIL RATED®

Jeep® Wrangler poartă emblema Trail Rated® care îi garantează abilitatea de a performa în diferite condiții off-road. Este o confirmare a măiestriei modelului Wrangler în condiții de off-road dar și pe asfalt și o asigurare că odată urcat la volan, poți naviga pe absolut orice fel de drum. Face parte din tradiția brandului Jeep® ca modelele noastre să ofere tracțiune legendară, gardă la sol, manevrabilitate, posibilitate de articulare și o abilitate extraordinară de traversare a cursurilor de apă.

MOTOR DIESEL CRD DE 2.8 LITRI

Extraordinarul motor Common-Rail Diesel (CRD) de 2,8 litri cu patru cilindri, 16 valve și dublu ax cu came dezvoltă 200 cp la 3.600 rpm și un cuplu maxim de 460 Nm între 1.600 și 2.600 rpm (echipat cu transmisia automată). Este cel mai puternic din clasa lui.

MOTOR V6 PENTASTAR™

Acest motor din aluminiu de 3.6 litri disponibil pe Wrangler livrează 283 cp și un cuplu maxim de 347 Nm. Performanțele de top sunt și rezultatul cuplării motorului cu o transmisie automată care este capabilă să controleze cuplul motor astfel ca orice schimbare de treaptă să se realizeze lin.

ROCK-TRAC®

Asigură o manevrabiliate perfectă și crește considerabil cuplul motor disponibil pentru a facilita manevrele dificile în off-road grație unui mod Low cu raport de multiplicare 4:1 care permite un mai mult aport de cuplu la roți în condițiile unei deplasări cu viteză redusă.

COMMAND-TRAC®

Conceptut penru a domina cele mai dure rute off-road, sistemul 4×4 Command-Trac® vine ca dotare standard pe versiunile Wrangler Sport și Wrangler Sahara. Acesta livrează niveluri egale de putere către toate patru roțile, pentru cea mai bună performanță din clasa sa pe zăpadă.

HILL DESCENT CONTROL

La deplasarea în pantă, sistemul Hill Descent Control ajută la menținerea unei viteze constante presetate în timpul coborârii prin monitorizarea acțiunii asupra frâneri și a accelerației. Sistemul Hill Start Assist menține frânele acționate pentru o perioadă scurtă de timp de la ridicarea piciorului de pe pedala de frână pentru a permite plecarea de pe loc fără deplasare înapoi la vale.

PUNTE RIGIDĂ DANA 44

Amplasarea acestei punți contribuie la creșterea gardei la sol și reduce unghiul de îmbinare al axului cardanic, pentru o exploatare mai lină și silențioasă.

DIFERENȚIALE BLOCABILE TRU-LOK®

Jeep® Wrangler Rubicon oferă punți rigide Dana 44 față și spate echipate cu diferențiale blocabile Tru-Lok® care livrează niveluri impresionante de tracțiune.

DECONECTARE A BAREI STABILIZATOARE

Acest sistem, standard pe modelul Rubicon, permite decuplarea automată a barei stabilizatoare la viteze de sub 30 km/h în modul 4LO. Astfel, indicele de rampă RTI crește cu 25%.

CELE MAI BUNE UNGHIURI DIN CLASĂ

Wrangler oferă cea mai mare gardă la sol din clasa sa (10 inch sau 25,4 centimetri) și cel mai bun unghi de atac (38,4 grade), de rampă (25,1 grade) și de degajare (31,3 grade).

PERFORMANȚE EXTRAORDINARE ÎN OFF-ROAD

Abilitatea legendară de care Jeep® Wrangler dă dovadă îți permite să te deplasezi pe orice tip de teren. Tracțiunea te ajută să faci față oricăror condiții de condus. Articularea oferită de Jeep® Wrangler permite performanțe de top în off-road și pe asfalt prin flexibilitate sporită, capacitate de articulare unică a punților și cursa roților. Manevrabilitatea este crucială în evitarea situațiilor periculoase și a avarierii autovehiculului.

Garda la sol oferită de Jeep® Wrangler și protecția suplimentară pe dedesubt permit navigarea prin trasee cu bușteni, stânci și teren accidentat. Poți traversa orice curs de apă cu încredere datorită izolațiilor suplimentare și a prizei de aer situată la înălțime.

SCAUNE PREMIUM

Jeep® Wrangler dispune de cel mai confortabil interior din clasa sa. Te vei bucura de scaunele premium cu tapițerie textilă Sedoso sau de cele îmbrăcate în piele McKinley. Jeep® Wrangler oferă și beneficiile unor scaune față încălzite (disponibile opțional), suporturi de pahare iluminate și multe altele.

PIELE NEAGRĂ ȘI CUSĂTURI CONTRASTANTE

Vine la pachet cu panoul de bord de culoare neagră. Jeep® Wrangler oferă un interior robust dar rafinat cu mult dotări pentru un nivel neașteptat de confort, ce includ scaune din piele încălzite și suporturi pentru pahare iluminate.

MCKINLEY OLIVE GREEN

McKinley Olive Green cu cusături contrastante Cattle Tan
Această nouă culoare este exclusiv dedicată versiunii Jeep® Wrangler Sahara. Vine la pachet cu panoul de bord de culoare neagră. Scaunele de tip scoică îmbrăcate în piele Olive Green afișează logo-ul Sahara pe spătar.

SEDOSO/RIVET

Sedoso/Rivet de culoare neagră și interior Dark Saddle
Vine la pachet cu partea superioară a panoului de bord de culoare neagră și Dark Saddle pentru cea inferioară. Scaunele din material textil Sedoso de culoare neagră cu inserții Rivet oferă cusături contrastante Dark Saddle și se asortează cu cromatica oferită de panoul de bord.

SEDOSO/JEEP® HEX

Sedoso/Jeep® HEX de culoare neagră și cusături contrastante gri deschis

Vine la pachet cu panoul de bord de culoare neagră. Scaunele din material textil Sedoso cu inserții hexagonale Jeep® Hex se asortează cu cromatica oferită de panoul de bord.

FORMĂ CU FUNCȚIONALITATE

• Volan îmbrăcat în piele și comenzi audio și EVIC
• Scaune încălzite
• Consolă centrală cu spațiu de stocare cu posibiliate de închidere
• Prize

MAI MULTĂ LIBERTATE PENTRU DISTRACȚIE

Cu sistemul de infotainment Uconnect™ poți gestiona orice funcții media. Voice Command ușurează experiența de condus pentru că acum poți selecta postul preferat de radio sau iniția apeluri telefonice prin comandă vocală, fără să îți iei ochii de la drum. Uconnect™ Navigation oferă navigație GPS și introducere a destinației prin comandă vocală, prin Voice Command. Mai mult, poți vorbi la telefon fără să iei mâinile de pe volan și poți asculta melodiile tale preferate de pe CD-uri/DVD-uri sau alte medii de stocare cu ajutorul porturilor USB, Jack și a funcției Bluetooth®.

INTERIOR REZISTENT LA APĂ

Fiecare Jeep® Wrangler este dotat în standard cu un interior durabil și rezistent la apă, dotat cu orificii de scurgere. Așa că nu mai sta pe gânduri și distrează-te murdar.

SPAȚIU GENEROS

Wrangler oferă spații de stocare ample cu ajutorul scaunelor pliabile. Obiectele tale de valoare sunt în siguranță datorită spațiului de stocare din consola centrală (cu acces facil și posibilitate de închidere).

UN INTERIOR ROBUST, DAR RAFINAT

În habitaclul modelului Wrangler 2017 vei găsi spații de stocare generoase, o ergonomie deosebită și o izolare fonică de excepție. În plus, primește o serie de dotări opționale create pentru confortul tău – scaune față din piele încălzite, suporturi pentru pahare iluminate, lumini ambientale și o oglindă retrovizoare electrocromatică cu lumini LED integrate.

SIGURANȚĂ ÎN FIECARE AVENTURĂ

Jeep® Wrangler te protejează pe tine și pe cei dragi ție cu ajutorul celor mai bune sisteme de siguranță din clasa sa. Acestea includ airbag-uri față multistage pentru șofer și pasager (standard) precum și airbag-uri laterale și o structură body-on-frame (cu caroserie autoportantă).

EȘTI PROTEJAT ORIUNDE AI MERGE

Sistemul ESC (control electronic al stabilității) este o soluție avansată care asistă utilizatorul în menținerea controlului asupra vehiculului în orice moment. În cazul subvirării sau supravirării, sistemul frânează individual și controlează accelerația pentru a te repune pe traseul corect. Sistemul ERM (Electronic Roll Mitigation) detectează eventualitatea unei răsturnări și aplică o forță de frânare pentru a reduce posibilitatea unui asemenea accident. Mai mult, Jeep® Wrangler oferă un sistem All-Speed Traction Control calibrat corespunzător pentru deplasarea în modul 4LO, Brake Assist System și ABS pentru îmbunătățirea controlului asupra autovehiculului și reducerea distanțelor de frânare pe suprafețe ude sau uscate.

SENTRY KEY®

Sistemul Remote Keyless Entry îți permite să încui/descui ușile de la distanță. Imobilizatorul electronic Sentry Key® face imposibilă pornirea motorului fără o cheie validă.

FORȚA ȘI TĂRIA FAC PARTE DIN ADN-UL SĂU

Protecția în cazul unui impact lateral și rigiditatea vehiculului sunt îmbunătățite datorită construcției din oțel ultra-rezistent a montanților B și a podelei. Distanța amplă dintre lonjeroanele caroseriei a permis poziționarea rezervorului între roți pentru extra protecție, în timp ce un scut de protecție cu grosimea de 2,5 mm asigură extra siguranță în off-road.

SISTEM AUDIO PREMIUM ALPINE®

Sistemul audio premium Alpine® creează o atmosferă sonoră realistă cu ajutorul amplificatorului de 552 wați, celor două tweetere, a subwooferului de 8×12 inch, a celor patru difuzoare de 6,5 inch și a celor două boxe de 3,5 inch localizate pe plafon. Alpine® se remarcă prin echilibrul sonor și claritate. Bine ai venit în era unui nou val de inginerie acustică (standard pe Sahara și Rubicon).

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Cu sistemul de infotainment Uconnect™ poți gestiona orice funcții media. Voice Command ușurează experiența de condus pentru că acum poți selecta postul preferat de radio sau iniția apeluri telefonice prin comandă vocală, fără să îți iei ochii de la drum. Uconnect™ Navigation oferă navigație GPS și introducere a destinației prin comandă vocală, prin Voice Command. Mai mult, poți vorbi la telefon fără să iei mâinile de pe volan și poți asculta melodiile tale preferate de pe CD-uri/DVD-uri sau alte medii de stocare cu ajutorul porturilor USB, Jack și a funcției Bluetooth®.

FORMĂ CU FUNCȚIONALITATE

• Volan îmbrăcat în piele
• Interior rezistent la apă cu orificii de scurgere
• Spațiu de depozitare în consola centrală, cu posibilitate de închidere
• Sistem audio premium Alpine®  disponibil opțional

ILUMINARE INTERIOARĂ

Fiecare Wrangler vine cu un interior iluminat în zona spațiului pentru picioare și a suporturilor de pahare de pe consola centrală, detalii care completează interiorul primitor.

OGLINDĂ RETROVIZOARE CU LED

În momentele în care ai nevoie de o pauză ca să te orientezi, oglinda retrovizoare electrocromatică cu lumini LED este gata să te readucă pe calea cea bună.

CLIMATIZARE AUTOMATĂ

Sistemul opțional Automatic Temperature Control (ATC) ajustează ciclurile de răcire și încălzire pentru a menține un nivel optim de confort.

DECUPLAREA ELECTRONICĂ A BAREI STABILIZATOARE

Acest sistem permite decuplarea automată a barei stabilizatoare la viteze sub 29 km/h în modul 4LO. Roțile față pot să coboare astfel cu până la 25%.