BOSAJE ROȚI ÎN CULOAREA CAROSERIEI

Wrangler Unlimited Sahara creează o atmosferă premium bine conturată prin bosajele roților în culoarea caroseriei și a inserțiilor metalice High Gloss Fine.

OGLINDĂ RETROVIZOARE CU LED

În momentele în care ai nevoie de o pauză ca să te orientezi, oglinda retrovizoare electrocromatică cu lumini LED este gata să te readucă pe calea cea bună.

JANTE SATIN CARBON 18″

Atrage atenția cu ajutorul jantelor satin carbon de 18 inch oferite ca dotare standard.

DECONECTAREA BAREI STABILIZATOARE

Acest sistem, standard pe modelul Rubicon, permite decuplarea automată a barei stabilizatoare la viteze de sub 30 km/h în modul 4LO. Astfel, indicele de rampă RTI crește cu 25%.

UN INTERIOR ROBUST, DAR RAFINAT

În habitaclul modelului Wrangler 2017 vei găsi spații de stocare generoase, o ergonomie deosebită și o izolare fonică de excepție. În plus, primește o serie de dotări opționale create pentru confortul tău – scaune față din piele încălzite, suporturi pentru pahare iluminate, lumini ambientale și o oglindă retrovizoare electrocromatică cu lumini LED integrate.

ILUMINARE INTERIOARĂ

Fiecare Wrangler vine cu un interior iluminat în zona spațiului pentru picioare și a suporturilor de pahare de pe consola centrală, detalii care completează interiorul primitor.

CLIMATIZARE AUTOMATĂ

Sistemul opțional Automatic Temperature Control (ATC) ajustează ciclurile de răcire și încălzire pentru a menține un nivel optim de confort.

FORMĂ CU FUNCȚIONALITATE

• Volan îmbrăcat în piele
• Interior rezistent la apă cu orificii de scurgere
• Spațiu de depozitare în consola centrală, cu posibilitate de închidere
• Sistem audio premium Apline® disponibil opțional

INTERIOR REZISTENT LA APĂ CU ORIFICII DE SCURGERE

După o aventură cu Jeep® Wrangler, lucrurile pot deveni un pic murdare. Pentru a curăța interiorul, tot ce trebuie să faci este să îndepărtezi capacele orificiilor de scurgere situate în podea, să speli, să clătești și să repeți aventura.

CEA MAI BUNĂ EXPERIENȚĂ AUDIO DIN SEGMENT

Jeep® Wrangler Unlimited Sahara oferă cea mai bună experiență audio din clasa sa grație sistemului de sonorizare Alpine® cu 7 difuzoare cu amplificator de 460 wați, două tweetere, un subwoofer de 8×12 inch și patru boxe de 6,5 inch. Descoperă noul val al ingineriei acustice.

DOTĂRI CHEIE PENTRU VERSIUNEA RUBICON

• Axe heavy-duty Dana® 44 față/spate
• Decuplare electronică a barei stabilizatoare
• Sistem 4×4 Rock-Trac®
• Diferențiale blocabile Tru-Lok®

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ

Cu sistemul de infotainment Uconnect™ poți gestiona orice funcții media. Voice Command ușurează experiența de condus pentru că acum poți selecta postul preferat de radio sau iniția apeluri telefonice prin comandă vocală, fără să îți iei ochii de la drum. Uconnect™ Navigation oferă navigație GPS și introducere a destinației prin comandă vocală, prin Voice Command. Mai mult, poți vorbi la telefon fără să iei mâinile de pe volan și poți asculta melodiile tale preferate de pe CD-uri/DVD-uri sau alte medii de stocare cu ajutorul porturilor USB, Jack și a funcției Bluetooth®.

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT. PENTRU TOTDEAUNA.

Wrangler oferă o gamă largă de funcții de siguranță oferite în standard, inclusiv un sistem avansat de airbag-uri frontale multistage completat de airbag-uri laterale. Alte avantaje constau în construcția de tip body-on-frame (caroserie autoportantă), sistem ABS, Brake Assist și altele.

DIFERENȚIALE BLOCABILE TRU-LOK®

Diferențialele electronice blocabile față/spate Tru-Lok® ajută la echilibrarea viteze între roțile de pe partea dreaptă și cele de pe partea stângă pentru un nivel incredibil de tracțiune. Butonul situat pe consola centrală poate bloca fie doar puntea spate sau ambele punți.