Jeep Renegade Sport, 120cp

Preț special prin programul Remat 2021 – 17.336 Euro cu TVA

Jeep Night Eagle, 150cp, cutie automată, livrare imediată din stoc

Preț special prin programul Remat 2021 – 21.600 Euro cu TVA

CONFIGUREAZĂ-L

Noul Jeep® Renegade aduce un nou factor WOW mărcii cu cele șapte fante (ale calandrului): conceput pentru oraș și crescut în sălbăticie, plin de detalii unice și elemente de design legendare Jeep®.

În partea frontală, iconicul calandru cu șapte fante este înconjurat de o protecție colorată plină de viață, în vreme ce farurile rotunde sunt ascunse sub capotă pentru un look mai surprinzător. Aripile decupate trapezoidal continuă tradiția Jeep®. Influențele de design retro marchează stopurile, plafonul MySky și badge-ul Renegade de pe lateralul mașinii. Plafonul panoramic retractabil MySky, disponibil în două versiuni diferite, oferă priveliști panoramice incitante. Noul Jeep® Renegade este un Jeep® până în cele mai mici detalii și modern-contemporan de la un capăt la celălalt.

LUMEA DESCOPERITĂ PE ROȚI

Jante de oțel de 16″
Standard pentru Sport
Jante de aluminiu de 16″
Standard pentru Longitude și disponibile pentru Sport
Jante de aluminiu de 17″
Standard pentru Limited și disponibile pentru Longitude
Jante de aliaj de 18″
Disponibile pentru Limited
Jante de aliaj de 18″
Disponibile pentru Limited
Jante de aliaj de 17″
Standard pentru Trailhawk

PERSONALIZARE ÎN FUNCȚIE DE STILUL…

Cum îți petreci timpul liber? Ești un snowboarder pasionat sau îți place să mergi în drumeții cu prietenii? Indiferent de stilul de viață pe care îl ai, găsește accesoriul Mopar perfect pentru tine și Renegade-ul tău.

IMPACT PRIN DESIGN EMOȚIONAL

Dotările interioare ale noului Jeep® Renegade includ detalii atent lucrate, culori și materiale noi de calitate premium, tehnologie de ultimă generație și soluții inteligente de depozitare.
Aspectul său robust și energic aduce un omagiu tradiției legendare a mărcii, ducându-i expertiza la un nivel superior.
Captând inspirația din echipamentele de sporturi extreme, tema de design este definită prin intersecția formelor suave cu detalii curajoase.
Împreună creează un element sculptat unic, cu un impact emoțional puternic și trainic.

DETALII

 • Mânerul de susținere al pasagerului
 • Bancheta rabatabil fracționabil 60/40
 • Ramele eloxate de fixare din jurul difuzoarelor ușilor
 • Cusături specifice

Putere și control. În oraș sau în off-road, nu vor exista obstacole între tine și aventură. Noul Jeep® Renegade este vehiculul cu cele mai bune caracteristici off-road din clasa lui. Plăcere de condus de neegalat, care include prima transmisie automată cu 9 trepte în acest segment, inovatoarele și imbatabilele sisteme de tracțiune Jeep® Active Drive și Active Low Drive, precum și versatilul sistem de control al tracțiunii Selec-Terrain®.
Performanță de prim rang pentru o aventură care poartă marca Trail Rated®.

TRANSMISIE AUTOMATĂ 9 RAPOARTE

Noul Jeep® Renegade este primul SUV compact echipat cu transmisie automată cu 9 trepte, care îmbunătățește confortul deplasării și performanțele prin monitorizarea temperaturii, a vitezei și a activării controlului electronic al stabilității, oferind mai mult de 20 de hărți individuale de schimbare a treptelor pentru condiții rutiere specifice. Această transmisie garantează o experiență de condus mai entuziasmantă, cu accelerații mai rapide și o schimbare mai lină a treptelor, ideală pentru conducerea pe autostradă.

4X4 EXTREM: ACTIVE DRIVE SYSTEM

Pentru cele mai bune performanțe off-road din clasă, pe toate tipurile de teren, noul Jeep® Renegade se mândrește cu ADN-ul Jeep® autentic și te invită să alegi între două sisteme inovatoare de tracțiune: Jeep® Active Drive și Jeep® Active Drive Low.

JEEP® ACTIVE DRIVE

Sistemul Jeep® Active Drive este complet automat și furnizează o tranziție lină între tracțiunea 4×4 și 4×2, la orice viteză.
Acest sistem nu necesită intervenția șoferului, oferă corecții ale mișcării de girație în timpul exploatării mai sportive și îmbunătățește comportamentul atât la subvirare, cât și la supravirare.

JEEP® ACTIVE DRIVE LOW

Sistemul Jeep® Active Drive Low se bazează pe sistemul Jeep® Active Drive și oferă un raport de demultiplicare la roată (crawl ratio) de  20:1 pentru o experiență originală 4×4.

MENȚINE CONTROLUL

Sistemul HDC permite coborârea lină și controlată a pantelor pe terenuri accidentate sau alunecoase, fără a fi nevoie să atingi pedala de frână. Când este activat, vehiculul va coborî gradual cu ajutorul sistemului de frânare ABS.

PERFECT IN TOATE CONDIȚIILE: SELEC-TERRAIN®

Jeep® Active Drive și Drive Active Low sunt dotate cu sistemul de control al tracțiunii Selec-Terrain®. Selec-Terrain® permite să selectezi setarea dorită, pe șosea sau în off-road pentru o performanță optimă.
Mergi oriunde, faci orice, cu până la cinci setări personalizate: Auto, Zăpadă, Nisip și Nămol, cu sistemul Jeep® Active Drive Low – modul Rock, exclusiv pe Trailhawk.

RENEGADE TRAILHAWK, ADN OFF-ROAD

Conceput pentru a excela pe cele mai provocatoare trasee, asigurând performanțe maxime în tracțiune, încrucișare de punți, gardă la sol, manevrabilitate și capabilitatea de a merge prin vaduri de apă, cu Renegade Trailhawk puteți stăpâni chiar și cele mai accidentate terenuri. Versiunea Trailhawk combină transmisia automată cu 9 trepte cu motorul 2.0 Multijet II 170 CP și aduce Selec-Terrain la următorul nivel cu performanța modului Rock.

Modelul Renegade Trailhawk oferă cele mai bune capabilități 4×4 din clasă pentru Trail Rated cu:

 • Scuturi de protecție și cârlige de remorcare față/spate roșii
 • Standard Jeep® Active Drive Low cu raport de demultiplicare la roată (crawl ratio) de 20:1
 • Sistemul Selec-Terrain® cu modul exclusiv Rock
 • Gardă la sol mărită cu 2 cm până la valoarea de 22 cm
 • Spoilerele specifice oferă un unghi de atac de 30,5 grade, un unghi ventral de 25,7 grade și un unghi de degajare de 34,3 grade
 • Până la 910 kg capacitatea de tractare cu motorul Tigershark de 2,4 litri și pachetul de remorcare disponibil
 • Jante specifice de 17 inci cu anvelope cu profil agresiv pentru șosea și teren accidentat
 • Până la 20 cm cursa liberă a roții
 • Trecere prin vaduri de apă de până la 48 cm adâncime
 • Sistem de control al coborării (Hill-descent Control)

URCA-TE SI PORNESTE SPRE AVENTURA!

CONFORT FUNCȚIONAL

Interiorul noului Jeep® Renegade este desenat astfel încât să combine inteligent materiale plăcute la atingere cu elemente funcționale.
Suprafețele cu materiale soft sunt intersectate de elemente funcționale solide, precum mânerele de susținere pentru pasageri, indispensabile în aventurile of-road. Detaliile de design inspirate din tradiția legendară a mărcii Jeep® sunt încorporate cu gust pretutindeni.
Intră în galerie pentru a descoperi îndeaproape elementele interioare ale noului Jeep® Renegade.

COMBINAȚII INSPIRATOARE

Specificațiile interioare ale noului Jeep® Renegade includ scaune desenate ergonomic, tapițate cu materiale de înaltă calitate, cu accente colorate eloxate, inspirate de ochelarii de performanță utilizați în sporturile extreme.

INSPIRAȚIE DIN ECHIPAMENTELE DE AVENTURĂ

Vizionează clipul și descoperă de unde provine inspirația designului interior la noul Jeep® Renegade.

PERSONALIZEAZĂ-L CU STILUL TĂU

Cu noul Jeep® Renegade, gama de posibilități este nesfârșită.
Pentru toate nevoile de configurare și personalizare a mașinii, poți selecta accesorii interioare suplimentare Mopar®.

PERFORMANȚĂ LA ÎNDEMÂNA TA

Gândește-te la călătoria perfectă pentru tine. Cu Jeep® Renegade și Uconnect™ LIVE  serviciile disponibile în timpul condusului devin o exepriență pe care să o împărtășești tuturor. Muzică, entertainment, rețele sociale, știri, hărți și multe altele. Descoperă primul vehicul din segment care oferă posibilitatea de a-și măsura singur performanțele. Rămâi conectat cu lumea ta și fii în legătură permanantă cu toate pasiunile tale și cu Jeep® Renegade.

RĂMÂI CONECTAT LA LUMEA TA:…

Confortul și entertainmentul la bord sunt asigurate datorită sistemului Uconnect™ Radio LIVE cu touch screen de 5″ sau 6,5″.  Cu smartphone-urile compatibile Bluetooth®, ai permanent controlul hands-free al muzicii, mesajelor și apelurilor. Suplimentar, Uconnect™ 6,5″ Radio Nav LIVE oferă sistem de navigație cu o grafică remarcabilă 3D și  senzori asistați GPS pentru a asigura o poziționare precisă în zonele unde semnalul GPS ar putea fi obstrucționat. Cu  Jeep® Skills,  noul update a sistemului Jeep® Uconnect™ LIVE, vei avea de asemenea controlul informațiilor referitoare la deplasare, parametri și drum.

ENTERTAINMENT LA DISPOZIȚIA TA

Ascultă muzica ta favorită. Tot ce ai nevoie pentru a ajunge la destinație îți este oferit într-o ambianță sonoră plăcută prin diferitele surse de conectare.

SONORIZARE SUPERIOARA

Experiența ta de condus nu va fi niciodată aceeași datorită sistemului audio cu multe difuzoare și subwoofer. Descoperă detaliile sistemului audio superior disponibil acum cu sistemul  Uconnect™

ELEMENTELE SISTEMULUI BEATS AUDIO

. Două dome tweetere pe planșa de bord
. Două dome tweetere pe uși, patru mid woofere de 6×9 inci, poziționate în portierele anterioare și posterioare
. Un subwoofer de 165 mm și 10 l subwoofer în zona portbagajului
. Amplificator digital cu 8 canale, cu DSP

PORTURI USB SI AUX

Ascultă muzica ta preferată prin simpla conectare a dispozitivului media. Prin intermediul streeaming-ului Bluetooth® și al portului AUX, Uconnect™ îți permite să gestionezi cu ușurință în mai multe moduri dispozitivul tău.

STREAMING BLUETOOTH®

Streaming-ul Bluetooth® îți va permite să rulezi muzică de pe dispozitivul tău media. Cu această funcție disponibilă poți să rulezi acum muzică wireless de pe orice dispozitiv media compatibil sau să asculți posturi de radio online pe internet.

SISTEM DE NAVIGAȚIE CU HĂRȚI 3D

Uconnect™ și-a unit forțele cu liderii în sisteme de navigație, pentru a te asigura că știi unde te afli, știi destinația și cât mai ai de mers până să ajungi acolo. Hărțile te vor ghida prin trafic, stabilind rutele cele mai bune prin intermediul senzorilor GPS. Direcția de urmat este furnizată prin indicații audio și instrucțiuni vocale.

Noul sistem Uconnect™ 6,5” Radio Nav dispune de un touchscren generos de 6,5 inci, cu grafică 3D și o serie de butoane exterioare pentru un acces și mai exhaustiv și eficient la toate funcțiile, incluzând controlul sistemului audio. Sistemul Uconnect™ mai dispune de port USB, cititor SD card și DAB radio.

Sistemul Uconnect™ 5″ Radio Nav transpune stilul tău de viață pe șosea, reunind într-o singură soluție: multimedia, entertainmentul și navigația TomTom. În plus, touchscreen-ul și funcția hands-free fac controlul rapid și automat.

SUNĂ ORIUNDE ȘI ORICÂND DOREȘTI

Sistemul Uconnect™ îți oferă o experiență ireproșabilă, la care nu te-ai așteptat niciodată. Cu ajutorul sistemului de navigație și entertainment, respectiv a comenzilor vocale, poți suna ori de câte ori dorești. Volumul muzicii este ajustat automat, astfel încât să poți asculta apelurile primite, iar la sfârșitul conversației să reiei audiția. În fine, o dată ce te afli pe banda de viteză, comenzile vocale îți vor facilita apelarea contactelor din agendă sau a ultimelor numere formate.

CONTROLUL SISTEMULUI AUDIO

Comută între modurile AM și FM sau schimbă posturile, reglează volumul sau selectează o nouă melodie, alege persoana pe care vrei să o apelezi: toate acestea sunt posibile fără a ridica mâinile de pe volan.  Butoanele specifice sunt poziționate pe volan. Trebuie doar să încerci o dată pentru ca să nu mai renunți niciodată la această facilitate.

DISPLAY-URI CU TOUCHSCREN*

Controlul navigației, entertainmentului, a climatizării și a telefonului din același loc. Consultă albume de artă și informații despre artiști sau harțile străzilor sau puncte de interes.

*) Opțional

CONFIGUREAZĂ-ȚI CĂLĂTORIA PERFECTĂ: DISPLAY TFT…

Cel mai mare display color din segment pentru instrumentele de bord, disponibil standard la versiunile Limited și Trailhawk, îți permite să personalizezi ecranul cu mai multe sau mai puține informații, în funcție de nevoi, folosind butoanele de pe volan. Cu pictograme și instrucțiuni ușor de înțeles, display-ul îți oferă o gamă largă de opțiuni pentru personalizare, de la o simplă afișare a vitezei de deplasare, la informații specifice despre statusul mașinii, iar la versiunile 4WD, posibilitatea de a monitoriza modul Selec-Terrain®.

CAMERĂ VIDEO PENTRU MERS ÎNAPOI PARKVIEW®*

Cu ajutorul camerei video pentru mers înapoi ParkView® poți vedea pe display-ul Uconnect™ imagini color cu zona din spatele mașinii.

*) Opțional

JEEP® SKILLS

Jeep® Uconnect ™ LIVE introduce o nouă actualizare care îmbunătățește experiența de condus, ducând-o la un nivel complet nou: Jeep® Skills. Puteți măsura călătoria datorită feedback-ului live al parametrilor de condus și a analizei de la sfârșitul călătoriei. Introdu provocarea, testează-te explorând traseele Jeep® și atingând obiectivele. În cele din urmă, împărtășește traseele și realizările cu comunitatea online Jeep®.