CONFIGUREAZĂ-L

Noul Jeep® Renegade aduce un nou factor WOW mărcii cu cele șapte fante (ale calandrului): conceput pentru oraș și crescut în sălbăticie, plin de detalii unice și elemente de design legendare Jeep®.

În partea frontală, iconicul calandru cu șapte fante este înconjurat de o protecție colorată plină de viață, în vreme ce farurile rotunde sunt ascunse sub capotă pentru un look mai surprinzător. Aripile decupate trapezoidal continuă tradiția Jeep®. Influențele de design retro marchează stopurile, plafonul MySky și badge-ul Renegade de pe lateralul mașinii. Plafonul panoramic retractabil MySky, disponibil în două versiuni diferite, oferă priveliști panoramice incitante. Noul Jeep® Renegade este un Jeep® până în cele mai mici detalii și modern-contemporan de la un capăt la celălalt.

LUMEA DESCOPERITĂ PE ROȚI

Jante de oțel de 16″
Standard pentru Sport
Jante de aluminiu de 16″
Standard pentru Longitude și disponibile pentru Sport
Jante de aluminiu de 17″
Standard pentru Limited și disponibile pentru Longitude
Jante de aliaj de 18″
Disponibile pentru Limited
Jante de aliaj de 18″
Disponibile pentru Limited
Jante de aliaj de 17″
Standard pentru Trailhawk

PERSONALIZARE ÎN FUNCȚIE DE STILUL…

Cum îți petreci timpul liber? Ești un snowboarder pasionat sau îți place să mergi în drumeții cu prietenii? Indiferent de stilul de viață pe care îl ai, găsește accesoriul Mopar perfect pentru tine și Renegade-ul tău.

IMPACT PRIN DESIGN EMOȚIONAL

Dotările interioare ale noului Jeep® Renegade includ detalii atent lucrate, culori și materiale noi de calitate premium, tehnologie de ultimă generație și soluții inteligente de depozitare.
Aspectul său robust și energic aduce un omagiu tradiției legendare a mărcii, ducându-i expertiza la un nivel superior.
Captând inspirația din echipamentele de sporturi extreme, tema de design este definită prin intersecția formelor suave cu detalii curajoase.
Împreună creează un element sculptat unic, cu un impact emoțional puternic și trainic.

DETALII

  • Mânerul de susținere al pasagerului
  • Bancheta rabatabil fracționabil 60/40
  • Ramele eloxate de fixare din jurul difuzoarelor ușilor
  • Cusături specifice

URCA-TE SI PORNESTE SPRE AVENTURA!

CONFORT FUNCȚIONAL

Interiorul noului Jeep® Renegade este desenat astfel încât să combine inteligent materiale plăcute la atingere cu elemente funcționale.
Suprafețele cu materiale soft sunt intersectate de elemente funcționale solide, precum mânerele de susținere pentru pasageri, indispensabile în aventurile of-road. Detaliile de design inspirate din tradiția legendară a mărcii Jeep® sunt încorporate cu gust pretutindeni.
Intră în galerie pentru a descoperi îndeaproape elementele interioare ale noului Jeep® Renegade.

COMBINAȚII INSPIRATOARE

Specificațiile interioare ale noului Jeep® Renegade includ scaune desenate ergonomic, tapițate cu materiale de înaltă calitate, cu accente colorate eloxate, inspirate de ochelarii de performanță utilizați în sporturile extreme.

INSPIRAȚIE DIN ECHIPAMENTELE DE AVENTURĂ

Vizionează clipul și descoperă de unde provine inspirația designului interior la noul Jeep® Renegade.

PERSONALIZEAZĂ-L CU STILUL TĂU

Cu noul Jeep® Renegade, gama de posibilități este nesfârșită.
Pentru toate nevoile de configurare și personalizare a mașinii, poți selecta accesorii interioare suplimentare Mopar®.

PERFORMANȚĂ LA ÎNDEMÂNA TA

Gândește-te la călătoria perfectă pentru tine. Cu Jeep® Renegade și Uconnect™ LIVE  serviciile disponibile în timpul condusului devin o exepriență pe care să o împărtășești tuturor. Muzică, entertainment, rețele sociale, știri, hărți și multe altele. Descoperă primul vehicul din segment care oferă posibilitatea de a-și măsura singur performanțele. Rămâi conectat cu lumea ta și fii în legătură permanantă cu toate pasiunile tale și cu Jeep® Renegade.

RĂMÂI CONECTAT LA LUMEA TA:…

Confortul și entertainmentul la bord sunt asigurate datorită sistemului Uconnect™ Radio LIVE cu touch screen de 5″ sau 6,5″.  Cu smartphone-urile compatibile Bluetooth®, ai permanent controlul hands-free al muzicii, mesajelor și apelurilor. Suplimentar, Uconnect™ 6,5″ Radio Nav LIVE oferă sistem de navigație cu o grafică remarcabilă 3D și  senzori asistați GPS pentru a asigura o poziționare precisă în zonele unde semnalul GPS ar putea fi obstrucționat. Cu  Jeep® Skills,  noul update a sistemului Jeep® Uconnect™ LIVE, vei avea de asemenea controlul informațiilor referitoare la deplasare, parametri și drum.

ENTERTAINMENT LA DISPOZIȚIA TA

Ascultă muzica ta favorită. Tot ce ai nevoie pentru a ajunge la destinație îți este oferit într-o ambianță sonoră plăcută prin diferitele surse de conectare.

SONORIZARE SUPERIOARA

Experiența ta de condus nu va fi niciodată aceeași datorită sistemului audio cu multe difuzoare și subwoofer. Descoperă detaliile sistemului audio superior disponibil acum cu sistemul  Uconnect™

ELEMENTELE SISTEMULUI BEATS AUDIO

. Două dome tweetere pe planșa de bord
. Două dome tweetere pe uși, patru mid woofere de 6×9 inci, poziționate în portierele anterioare și posterioare
. Un subwoofer de 165 mm și 10 l subwoofer în zona portbagajului
. Amplificator digital cu 8 canale, cu DSP

PORTURI USB SI AUX

Ascultă muzica ta preferată prin simpla conectare a dispozitivului media. Prin intermediul streeaming-ului Bluetooth® și al portului AUX, Uconnect™ îți permite să gestionezi cu ușurință în mai multe moduri dispozitivul tău.

STREAMING BLUETOOTH®

Streaming-ul Bluetooth® îți va permite să rulezi muzică de pe dispozitivul tău media. Cu această funcție disponibilă poți să rulezi acum muzică wireless de pe orice dispozitiv media compatibil sau să asculți posturi de radio online pe internet.

SISTEM DE NAVIGAȚIE CU HĂRȚI 3D

Uconnect™ și-a unit forțele cu liderii în sisteme de navigație, pentru a te asigura că știi unde te afli, știi destinația și cât mai ai de mers până să ajungi acolo. Hărțile te vor ghida prin trafic, stabilind rutele cele mai bune prin intermediul senzorilor GPS. Direcția de urmat este furnizată prin indicații audio și instrucțiuni vocale.

Noul sistem Uconnect™ 6,5” Radio Nav dispune de un touchscren generos de 6,5 inci, cu grafică 3D și o serie de butoane exterioare pentru un acces și mai exhaustiv și eficient la toate funcțiile, incluzând controlul sistemului audio. Sistemul Uconnect™ mai dispune de port USB, cititor SD card și DAB radio.

Sistemul Uconnect™ 5″ Radio Nav transpune stilul tău de viață pe șosea, reunind într-o singură soluție: multimedia, entertainmentul și navigația TomTom. În plus, touchscreen-ul și funcția hands-free fac controlul rapid și automat.

SUNĂ ORIUNDE ȘI ORICÂND DOREȘTI

Sistemul Uconnect™ îți oferă o experiență ireproșabilă, la care nu te-ai așteptat niciodată. Cu ajutorul sistemului de navigație și entertainment, respectiv a comenzilor vocale, poți suna ori de câte ori dorești. Volumul muzicii este ajustat automat, astfel încât să poți asculta apelurile primite, iar la sfârșitul conversației să reiei audiția. În fine, o dată ce te afli pe banda de viteză, comenzile vocale îți vor facilita apelarea contactelor din agendă sau a ultimelor numere formate.

CONTROLUL SISTEMULUI AUDIO

Comută între modurile AM și FM sau schimbă posturile, reglează volumul sau selectează o nouă melodie, alege persoana pe care vrei să o apelezi: toate acestea sunt posibile fără a ridica mâinile de pe volan.  Butoanele specifice sunt poziționate pe volan. Trebuie doar să încerci o dată pentru ca să nu mai renunți niciodată la această facilitate.

DISPLAY-URI CU TOUCHSCREN*

Controlul navigației, entertainmentului, a climatizării și a telefonului din același loc. Consultă albume de artă și informații despre artiști sau harțile străzilor sau puncte de interes.

*) Opțional

CONFIGUREAZĂ-ȚI CĂLĂTORIA PERFECTĂ: DISPLAY TFT…

Cel mai mare display color din segment pentru instrumentele de bord, disponibil standard la versiunile Limited și Trailhawk, îți permite să personalizezi ecranul cu mai multe sau mai puține informații, în funcție de nevoi, folosind butoanele de pe volan. Cu pictograme și instrucțiuni ușor de înțeles, display-ul îți oferă o gamă largă de opțiuni pentru personalizare, de la o simplă afișare a vitezei de deplasare, la informații specifice despre statusul mașinii, iar la versiunile 4WD, posibilitatea de a monitoriza modul Selec-Terrain®.

CAMERĂ VIDEO PENTRU MERS ÎNAPOI PARKVIEW®*

Cu ajutorul camerei video pentru mers înapoi ParkView® poți vedea pe display-ul Uconnect™ imagini color cu zona din spatele mașinii.

*) Opțional

JEEP® SKILLS

Jeep® Uconnect ™ LIVE introduce o nouă actualizare care îmbunătățește experiența de condus, ducând-o la un nivel complet nou: Jeep® Skills. Puteți măsura călătoria datorită feedback-ului live al parametrilor de condus și a analizei de la sfârșitul călătoriei. Introdu provocarea, testează-te explorând traseele Jeep® și atingând obiectivele. În cele din urmă, împărtășește traseele și realizările cu comunitatea online Jeep®.