GRILĂ NEAGRĂ, CROMATĂ

Vopsită în negru lucios și echilibrată de finisaje cromate pe fiecare dintre cele 7 fante, estetica legendarei grile Jeep® transmite deopotrivă sportivitate și eleganță pe noul Jeep® Compass.

PROFIL CROMAT

Geamurile sunt protejate de un cheder superior cromat, care urmărește profilul mașinii și îl împodobește cu eleganță. Aceste detalii fac din Jeep® Compass o mașină greu de ratat în trafic.

STICKER DE PROTECȚIE

Sticker-ul negru de pe capota Noului Jeep® Compass Trailhawk® distinge modelul și îl protejează.

EXTERIOR ATRĂGĂTOR

Un profil sofisticat și agresiv care se distinge în mulțime. Jeep® Compass are postură încrezătoare, datorită design-ului său aerodinamic. Plafonul negru opțional și profilul cromat care urmărește fiecare linie de pe partea posterioară și de pe laterale îl identifică imediat în trafic. Vei fi ușor de remarcat în Jeep® Compass. 

DETALII RAFINATE

• Volan îmbrăcat în piele
• Sistem Uconnect™ 8.4 NAV
• Sistem Selec-Terrain®
• Transmisie automată

VOLAN IMBRACAT IN PIELE

Indemânarea, precizia şi materialele de înaltă calitate se remarcă la volanul îmbrăcat în piele al Noului Jeep Compass cu comenzi integrate pentru sistemul audio, hands-free şi siguranţă, care permite şoferilor să îşi menţină mâinile pe volan şi atenţia la drum.

FRÂNĂ ACŢIONATĂ ELECTRIC

Aceasta utilizează butonul de frână montat pe consola centrală, un motor pe etrier la roţile din spate ṣi un modul de control electronic. Are patru moduri de operare: acţionare statică ṣi eliberare, acţionare dinamică, eliberare la pornire ṣi menţinere de siguranţă.

STOPURI CU LED

Noul Jeep® Compass este dotat cu stopuri care îmbină forma cu utilitatea. Stopurile se contopesc în mod perfect cu formele vehiculului, oferind o imagine distinctă, remarcabilă. Ȋn echiparea standard intră stopuri de ceaţă şi stopuri cu LED.

LONGITUDE

• Insertii cromate la nivelul geamurilor
• Keyless Enter-N-Go™
• Faruri de ceata
• Bare longitudinale pe plafon.

KEYLESS ENTER-N-GO™

Nu trebuie să mai ai de-a face cu chei sau butoane. Cu telecomanda personalizată în buzunar sau geantă, Noul tău Jeep® Compass se va debloca doar trăgând de mânerul portierelor faţă sau deschizând portbagajul. Odată aflat în interiorul vehiculului, senzorii detectează prezenţa telecomenzii. Prin apăsarea unui buton, vehiculul va porni fără a mai fi nevoie să introduci cheia în butuc.

BARE LONGITUDINALE PE PLAFON

Indiferent daca iţi place sa mergi cu bicicleta, sa faci surf, sa te dai cu kayak-ul sau cu skiurile sau pur si simplu sa explorezi noi teritorii, Noul Jeep® Compass include bare pe plafon pe care se pot monta cutii de transport sau suporturi pentru echipamente sportive.

LIMITED

•Acoperis amovibil actionat electric
•Uconnect™ 8.4 NAV
•Plafon negru
•Plansa de bord cu ecran de 7″

ACOPERIS AMOVIBIL ACTIONAT ELECTRIC

Noul Jeep® Compass poate fi echipat cu multe dotari apreciate,  inclusiv acoperisul actionat electric, cu deschidere larga, pentru a va bucura de aer proaspat si soare.

FARURI DE CEATA

Curbele pronuntate si accentele elegante transforma blocurile optice ale Noului Compass dintr-un element pur functional intr-unul estetic. Pentru a spori siguranta, pentru a vedea mai bine drumul si a fi vazut  de catre ceilalti soferi, activeaza farurile de ceata atunci cand conditiile de drum o cer. Functia cornering este activata in curbe si ilumineaza interiorul curbei, sporind siguranta in conditii de iluminare scazuta.

UCONNECT™ 8.4 NAV

Sistemul Uconnect™ 8.4 NAV de noua generatie ofera comunicare hands-free, multimedia si navigatie, usor de utilizat datorita ecranului tactil de 8.4″ care suporta gesturi multi-touch.

ECRAN DE 7-INCH

Tabloul de bord cu ecran de 7-inch ofera soferului o gama larga de optiuni de personalizare, de la cele simple precum afisarea vitezei la informatii specifice vehiculului si permite soferului sa personalizeze aceste informatii. Ecranul este proiectat pentru a comunica informatiile intr-un mod vizual, folosind grafice si text, rapid si elegant. Folosind butoanele de pe volan, soferii pot personaliza ecranul sa afiseze mai multe sau mai putine informatii, dupa preferintele acestora.

SELEC-TERRAIN®

Sistemul de management al tractiunii Selec-Terrain® optimizeaza actiunea sistemului 4×4 pentru a obtine performante maxime prin orice situatie si pe orice suprafata de rulare. Gestioneaza si optimizeaza pana la 12 sisteme prezente pe vehicul, rezultatul fiind un mai bun control asupra acestuia.

ABORDAREA OBSTACOLELOR

Performantele Jeep® Compass Trailhawk® Trail Rated® se datoreaza si unghiurilor de atac, trecere si degajare neegalate, obtinute prin utilizarea unor bare de protectie specifice si a garzii la sol inaltate, cea mai mare din clasa sa. Acestea sunt ajutate si de scuturile de protectie, Hill Descent Control si jantele din aliaj de 17-inch cu pneuri off-road.

DUCE MAI DEPARTE LIMITELE TEHNOLOGIEI

Bucura-te de experienta smartphone-ului tau si in interiorul Jeep® Compass care iti permite sa faci apeluri, sa accesezi muzica, sa trimiti sau primesti mesaje si multe altele. Descopera un nou mod de a ramane conectat cu telefonul tau datorita noilor caracteristici ale sistemului Uconnect™ 8.4 NAV. Apple CarPlay permite posesorilor de iPhone sa acceseze Apple Maps, Messages, Phone si Apple Music cu ajutorul comenzilor vocale recunoscute de asistentul Siri.
Android Auto™ permite controlul facil si in siguranta, a aplicatiilor Google Maps™ si Google Play Music™ cu ajutorul ecranului tactil al sistemului Uconnect™ si comenzilor pe volan.
Sistemul Apple CarPlay, Android Auto, Google Play sunt marci inregistrate ale Google Inc.