„Dealerul European Kia al Anului 2023”

Pentru a doua oara în activitatea sa, Mit Motors International, cel mai de succes concesionar Kia din Romania, a primit din partea Kia Europe premiul „Dealerul European Kia al Anului 2023”.

Distincția se acordă acelor dealeri europeni de Kia care ating performanțe superioare în vânzări și în serviciile oferite și care respectă standardele de calitate impuse de marcă.

Kia Europe îi premiazî pe acei dealeri tradiționali care, în această nouă era a mobilității, se adaptează și adoptă noi concepte, pe care le implementează cu succes. Mit Motors International s-a dovedit din nou a fi un astfel de dealer.

Asistență rutieră

Cu pachetul KIA Asistență Rutieră poți pleca la drum liniștit. Suntem alături de tine dacă ai nevoie de asistența tehnica, tractare sau mașina la schimb.

Service

MIT MOTORS dispune de 11 posturi complet echipate pentru lucrari de intretinere, mentenanta si lucrari complexe. Masina ta merita cea mai buna intretinere !

Control Final

Linie completa cu stand verificare frane, stand verificare eficienta amortizoare, stand verificare jocuri directie/suspensie, analizor gaze si opacimetru.

Tinichigerie

Pentru rezultate spectaculoase folosim fotospectometru pentru detectarea retetei codului de culoare, dupa piesa veche vopsita. Detalii fac diferenta !

Stai la curent cu noutățile MIT Motors

Află ultimele știri, descoperă ofertele noastre speciale și află în exclusivitate cele mai noi informații din universul MIT Motors.