Contemporan, elegant si spatios. Cu tot spatiul de care ai nevoie pentru tine, pentru viata ta si familia ta. 4.57 m lungime si bare transversale standard. Portbagajul de 550 litri il poti reconfigura cu o singura mana, multumita sistemului „Magic Cargo Space”.

SPATIU

Ai nevoie de spatiu extra? Tipo SW este conceput pentru a aduce cel mai bun confort pentru sofer si pasageri. Ai spatii convenabile pentru depozitare in 9 compartimente la indemana. Cea mai calitativa calatorie pentru toata lumea.

SCAUNE SI CONFORT

Tapiserie din textil sau din piele? Pe cat de mult confort si sustinere ofera scaunele ergonomice, pe atat sunt de aratoase si de functionale. Exact asa cum iti doresti, ca sa poti calatori in confort absolut.

PORTBAGAJUL

Toata viata ta incape in el. 550 litri usor accesibili, cu prag de incarcare redus si decupaj amplu, plus sistemul reconfigurabil Magic Cargo Space pentru maximizarea volumului si scaune spate Flip & Fold, pentru un compartiment complet incarcat, cu o lungime de pana la 1,80 m.

INFOTAINMENT

Intra in noul Station Wagon si descopera placerea tehnologiei de ultima ora cu Uconnect 5″ touchscreen radio cu sistem de navigatie, Bluetooth, DAB, USB si Aux-in. Tuneln si Deezer iti ofera cea mai buna experienta pentru piesele favorite.

CAMERA VIDEO

Pentru unii este cea mai dificila parte a conducerii. Imagineaza-ti daca ai avea un asistent la bord care te-ar ajuta sa parchezi perfect de fiecare data? Cu Tipo, o poti face. Camera video posterioara care poate fi integrata in sistemul Uconnect.

SIGURANTA

Gama Tipo este conceputa penru a asigura siguranta din standard :6 airbaguri, ABS si ESC, inclusiv ASR/MSR, precum si HBA, asistenta la plecarea din panta, monitorizarea presiunii din pneuri si faruri de ceata cu functie cornering.

FULL BRAKE CONTROL

Sistemul Full Brake Control, standard pe toate versiunile, detecteaza obstacolele, cum ar fi masinile din fata, avertizeaza automat asupra riscurilor iminente si franeaza daca nu reactionati la timp.

CRUISE CONTROL ADAPTIV

Functia Cruise Control disponibila cu pachetul de Siguranta, permite setarea vitezei dorite si apoi pastreaza distanta sigura fata de masina din fata. In plus, cu ajutorul limitatorului de viteza, setezi viteza maxima cu care vrei sa mergi si Tipo se va incadra sub limita setata pana la destinatie.

Preturi si fisa tehnica