SPUNE „LA REVEDERE” PLICTISELII

Fiat Punto este cu siguranță pentru individualiști. Am recreat un model de oraș pe care l-am transformat într-o mașină mai confortabilă, mai stilată și, cel mai important, mai distractivă.

Fiat Punto acordă acea atenție la detalii pe care în mod normal te-ai aștepta să o primești de la mașini de clasă mai mare.
De la interiorul stilat și până la plafonul panoramic SkyDome, Punto se dovedește a fi o mașină mică, dar cu multă atitudine.

ELEGANȚĂ ȘI SIMPLITATE

Cel mai bun design nu este cel mai la modă, ori la cea mai mare căutare, ci acela care reunește frumusețea cu eleganța.
Look-ul lui Punto este reîntinerit de partea frontală alungită și aerisită, cu prizele de aer dispuse trapezoidal și cu lumini de semnal integrate în barele de protecție. Fiecare element este particularizat ca să îți bucure privirea și să îți imprime confort la fiecare călătorie.

O IMAGINE SPORTIVĂ

Sportivitatea întâlnește eleganța în stilul unic italian.
Noul Punto a fost complet redesenat prin intermediul grilei hexagonale și a barelor de protecție (frontală și posterioară) în culoarea mașinii, care îi oferă o aliură atrăgătoare și dinamică.

TERAPIE PRIN CULORI

De la vopseluri aprinse și până la culori metalizate, ai la dispoziție o varietate de nuanțe din care să alegi. Printre ele, Arancio Sicilia, Nero Tenore și Rosso Passione. Care este preferata ta?

CONFORT

Punto inspiră sportivitate, dar nu face rabat de la caracterul practic. În mașină încap cu ușurință 5 persoane, iar șoferului îi rămâne spațiu suficient pentru a-și regla poziția confortabilă la volan.

FIECARE CU TEMPERATURA LUI

Unora le place frigul, altora nu. Nu este nicio problemă.
Cu sistemul opțional de climatizare automată bizonală, șoferul și pasagerul se pot bucura de temperaturi și distribuție diferite ale aerului condiționat.

Este timpul sa îndrăznești mai mult.
Depășește-ți limitele.
Alege Punto.

DISTRACȚIE CÂT CUPRINDE. EMISII REDUSE.

Sufletul lui Punto este chiar motorul. Descoperă filosofia downsizing și bucură-te de performanțe maxime cu impact minim asupra mediului înconjurător ale motorizării EasyPower 1.4/ 77 CP benzină.

SPORTIV, ELEGANT, AMUZANT. PUNTO.

Ce faci când ai la dispoziție atât de mult spațiu? Îl umpli.
În Noul Punto, ești liber să încarci toate produsele de care nu te poți dezlipi, pentru ca tu și prietenii tăi să aveți parte de călătorii de neuitat.

SCAUNE ISOFIX

În varianta universală pentru copii de până în 18 kg și “kiddy life”, pentru copii între 9 și 36 kg.
Se fixează pe sistemele de prindere universală de pe noul tău Punto și garantează siguranța micilor pasageri.

UN PLUS DE SPORTIVITATE

Elemente cromate, bandouri laterale și alte detalii de stil oferă un plus de sportivitate noului tău Punto.

LIBERTATE DE MIȘCARE. PUNTO.

Noul Punto se conectează printr-un simplu gest la lumea ta.

ESTE TIMPUL SA ÎNDRĂZNEȘTI

Depășește-ți limitele.
Alege Punto.

NOI SISTEME DE SIGURANȚĂ

Cea mai bună tehnologie de pe piață și toată siguranța de care ai nevoie. Călătoria ta poate începe de aici, cu Noul Punto.