CONFORTABILĂ ŞI STILATĂ

Panda este inimitabilă deoarece dintotdeanua fondul a dat forma. De aceea este unica: reflecta la exterior tot ce reprezinta spiritul său.

FORMA UNUI „SQUIRCLE”

Robusteţea unui pătrat şi delicateţea unui cerc:
intr-un cuvânt, „squircle”.
O formă simpatică şi jucăuşă, o linie care uneşte gust şi funcţionalitate, eficienţă şi protecţie. Așa cum este Panda.

DETALII STILATE

Micile detalii ofera noii Panda un aspect stilat – precum numele modelului „Panda” embosat pe planşa de bord şi panourile portierelor şi care se regaseşte subtil şi în stopuri. Panda oferă o gamă largă de culori şi interioare, permitandu-ţi să creezi o Panda aşa cum vrei tu.

RELAXEAZĂ-TE, ESTE O PANDA

Suie-te în maşină, fă-te comod şi învârte cheia. Din acest moment Panda preia controlul.
Sunt nu mai puţin de 14 de spaţii de depozitare, de la spaţiosul torpedo deschis pe partea pasagerului la capacul porbagaj spaţios.
Alege Comfort Pack pentru ţi mai multe spaţii de depozitare – precum suportul de ochelari de pe partea şoferului.

SPAŢIU, MAI MULT SPAŢIU

Chiar dacă este compactă noua Panda este suprinzator de spaţioasă la interior.
Poziţia înaltă a scaunului şoferului îţi oferă o vizibilitate optimă de la parbiz la lunetă, inclusiv în acele unghiuri dificil de verificat.

FRÂNA LA ÎNDEMÂNĂ

Mânerul frânei de dimensiuni compacte este proiectat astfel încât să ofere spaţiu în jurul său, astfel încât poţi avea telefonul sau cafeaua la îndemână.

POSIBILITĂŢI NELIMITATE DE PERSONALIZARE

Descoperă câte oportunităţi îţi oferă Panda cu Lineaccessori şi personalizeaz-o aşa cum îţi place.

FAMILIE

Portofel, port documente, penar, suport de şerveţele.

TIMP LIBER

O excurise cu caiac-ul, un week-end pe schiuri, cu Panda te poţi distra cu adevărat.

STIL

Panda se gândeşte la tot, chiar şi la stil şi îţi oferă o gama de accesorii cu care să o înfrumuseţezi, sau pur şi simplu ca să te distrezi. Sticker „squircle”, capace roţi de culoare cafea cu lapte, jante din aliaj de 15″ antracit diamantate şi multe alte accesorii pentru a face unică Panda ta.

Plină de tehnologie, sigură, italiană: Panda.

BLUE&ME TOM TOM LIVE 2

Cu o simplă atingere, sau cu comenzi vocale, datorită tehnologiei Bluetooth®, poţi vizualiza pe ecranul TomTom funcţiile disponibile pentru utilizarea telefonului mobil în siguranţă.

CONSUM MINIM, DISTRACŢIE MAXIMĂ

Start&Stop: tu te opreşti, se opreşte şi ea şi pleacă din nou când doreşti.  GSI (Gear Shift Indicator) avertizează cand trebuie schimbată viteza.
Scade consumul şi emisiile.

PANDA SOUNDTRACK

Sistemul audio cu radio CD si 6 difuzoare îţi oferă o călătorie plăcută.

Panda este dotata din standard cu sistem ISOFIC pentru a-ţi permite ataşarea scaunelor de copii şi pentru a le permite micilor pasageri să călătorească în deplină siguranţă. În plus, cele 4 airbag-uri, 2 anterioare (şofer şi pasager) şi două windobag-uri îţi oferă siguranţa de care ai nevoie în caz de impact.

IRON PANDA

Pentru sporirea siguranţei în călătoriile tale, caroseria Pandei a fost construită din oţel cu rezistenţă crescută şi deformare programată, în caz de impact frontal.

ANTI-WHIPLASH

Panda s-a gândit la tot.
Printre numeroasele soluţii pentru siguranţa ta, sunt prezente si tetiere anterioare active, pentru a evita afectarea zonei cervicale în caz de tamponare.