Mit Motors lansează programul „Card de fidelitate”

ce urmărește să ofere clienților săi acces la promoțiile și reducerile concepute special pentru a le răsplăti fidelitatea.

Cardul de Fidelitate MIT MOTORS oferă posibilitatea posesorilor să beneficieze de:

10% avantaj client la facturare, distribuit astfel:

  • Acordare de 5% reducere la piese de schimb si manopera la facturarea unei lucrari.
  • Acumulare in contul clientului a contravalorii a 5% din valoarea facturata a oricarei lucrari. Ulterior, clientul poate utiliza suma acumulata pentru a achita total sau partial, produse si/sau servicii oferite de MIT MOTORS. O factura achitata cu suma bonus acumulata in contul clientului, nu va mai beneficia de reducerea de 5% si nici de acumularea de 5% in contul clientului.

Bonusurile nu se pot cumula cu alte campanii ce nu fac parte din programul de fidelizare “Card de Fidelitate”.

 

Pentru a beneficia de Cardul de Fidelitate MIT MOTORS, clientul trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

  • Sa aiba efectuate cel putin 2 revizii pentru autoturisme mai vechi de 3 ani sau o revizie pentru autoturisme cu vechime 0-3 ani, în oricare dintre service-urile aparținând MIT MOTORS (cu piese și materiale furnizate în întregime de MIT MOTORS). Nu vor putea participa persoanele juridice care au în derulare un contract de service negociat cu MIT MOTORS.
  • Să nu aibă întârzieri față de termenul de plată al facturilor anterioare.
  • Cardul are perioada de valabilitate nelimitată. În cazul în care acesta nu este utilizat timp de cel putin 2 ani, cardul va fi dezactivat automat. Pentru a reactiva cardul clientul trebuie să îndeplinească condițiile unui participant nou, cu mențiunea că vor fi luate în considerare reviziile obligatorii efectuate după data dezactivării automate.
  • Perioada de neutilizare se calculează de la data ultimei tranzacții.
  • Reparațiile efectuate cu piesele clientului nu beneficiază de promoții sau reduceri.

Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți Regulamentul Oficial al Campaniei.

Contactează acum unul dintre consilierii de service Mit Motors, pentru a solicita si completa in intregime formularul de aderare.

CONTACT