DESIGN ITALIAN EMBLEMATIC

Alfa Romeo ofera un amestec de emotii, datorita istoriei sale bogate si a combinatiei captivante dintre tehnologie de varf, performante inspirate din motorsport si design seducator. Nascut in Italia la Milano, brandul Alfa Romeo a tins intotdeauna catre echilibrul dintre aceste trei elemente catre o forma la moda si suficienta substanta, fara ca aceasta sa devina o functionalitate banala. Noua Alfa Romeo Giulia provoaca simturile si pastreaza chintesenta stilului italian din ADN-ul Alfa Romeo.

DISTRIBUTIE PERFECTA A GREUTATII

Cruciala pentru placerea in timpul condusului, distributia masei pentru noua Giulia Quadrifoglio este setata intr-un raport perfect de 50:50, oferind celui de la volan echilibrul perfect intre putere si control.
Aceasta caracteristica impresionanta a fost obtinuta cu ajutorul unei gestionari inteligente a masei, dar si prin materiale speciale, inclusiv fibra de carbon, de trei ori mai rezistenta si de sase ori mai usoara decat otelul.
Fibra de carbon a fost folosita si in constructia masinii, pentru cardan, capota, plafon si structura de rezistenta a scaunelor fata. Aluminiul a fost de asemenea folosit intensiv pentru diferite componente mecanice cheie, cum ar fi motorul si sistemul de suspensie.
Franele carbon-ceramice ofera o forta de franare exceptionala noii Giulia Quadrifoglio in orice conditii si in acelasi timp ajuta la reducerea masei totale a masinii.

MOTOR PUTERNIC SI INOVATOR

O Alfa Romeo se remarca intotdeauna prin inovatiile aduse motorului. De-a lungul istoriei sale bogate de 105 ani, Alfa Romeo a introdus multe premiere in industria auto, gratie tehnologiilor inovatoare care contribuie la performanta de neegalat in clasa sa.

Giulia Quadrifoglio duce mai departe traditia gratie unui nou motor V6 BiTurbo cu 510 CP, cel mai puternic motor instalat vreodata de Alfa Romeo pe un model de serie.

Propulsorul este echipat cu un sistem electronic de dezactivare a cilindrilor, pentru cea mai buna eficienta termodinamica din clasa sa, putere neegalata in segment si cuplu senzational.

DINAMISM UNIC IN SEGMENT

Noua Alfa Romeo Quadrifoglio foloseste materiale ultra-usoare si ultra-rezistente, tehnologii unice in clasa sa, iar puterea demna de un supercar si manevrabilitatea de top se traduc intr-un dinamism nepretuit.
Cu cel mai bun raport greutate-putere din clasa sa (3 kg/CP), noua Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio stabileste un nou etalon de performanta in lumea sedanurilor de mare performanta: 0-100 km/h in 3,9 secunde.
Acesta este spiritul Alfa Romeo in forma sa cea mai pura.

TEHNOLOGIE AVANSATA

 

Noul sedan de mare performanta Alfa Romeo ofera tehnologii unice in clasa sa pentru un comportament dinamic de top si placere extrema in timpul condusului. Giulia Quadrifoglio este singurul sedan din lume echipat cu un splitter aerodinamic activ. Aceasta componenta ajustabila, realizata din fibra de carbon, este integrata in partea de jos a spoilerului fata si coboara automat pentru a spori performantele si manevrabilitatea la viteze mari.
Tehnologia Torque Vectoring pozitioneaza noua Giulia Quadrifoglio si mai sus in fruntea segmentului. Acest sistem permite diferentialului spate sa controleze separat livrarea de cuplului catre fiecare roata in situatii limita, pentru a permite un raspuns prompt al masinii si stabilitate crescuta pe toate suprafetele.