LA 50 DE ANI DE LA DEBUT, FIAT 124 SPIDER REVINE!

Designul iconic al anilor ’60 este reinterpretat intr-un roadster creat pentru placerea pura a condusului.

RELAXEAZA-TE. LUMEA E A TA.

O experienta autentica si exclusivista te asteapta intr-o masina cu pedigree sportiv si design iconic. De fiecare data cand vei atinge volanul, vei simti chemarea drumului!

INTERFATA UCONNECT

Display-ul de 7 inchi color este dotat cu buton rotativ pentru accesarea rapida a functiilor. Navigatia cu harti 3D, DAB radio, WiFi, Bluetooth, porturi USB si AUX input sunt totatatea dotari pe care le poti avea pe Spider-ul tau.

IN CONTROL TOTAL

In Fiat 124 Spider, toate functiile sunt la indemana, astfel incat tu sa ramai concentrat la drum.

FRUMUSETE IN FIECARE DETALIU

Elementele din habitaclul lui 124 Spider surprind prin finisajul satinat, incepand de la manerele usilor si pana la gurile de ventilatie.

SCAUNE CARE TE IMBRATISEAZA

Scaunele profilate ale lui Fiat 124 Spider iti ofera sustinere laterala si pozitie confortabila, pentru ca fiecare viraj sa fie o placere.

ATENTIE PENTRU DETALII

Volanul de piele si instrumentarul de bord imbracate in piele sunt impodobite de cusaturi contrastante.

SPOTLIGHT PE DESTINATIE!

Ai tehnologie full LED cu AFS (Adaptive Front-lighting System) care dirijeaza lumina din dioda direct in apex, spalatoare de faruri si senzor de ploaie si crepuscul, pentru control si vizibilitate indiferent de conditii.

SISTEM INFOTAINMENT AVANSAT

Display-ul de 7 inchi color este dotat cu buton rotativ pentru accesarea rapida a functiilor. Navigatia cu harti 3D, DAB radio, WiFi, Bluetooth, doua porturi USB si AUX input sunt totatatea dotari pe care le poti avea pe Spider-ul tau.

INFOTAINMENT LA INDEMANA

Sistemul audio, volumul, navigatia – doar invarti de butonul de pe consola si le poti seta asa cum urmatoarea destinatie iti dicteaza.

SISTEM AUDIO BOSE

Sistemul audio Bose iti ofera claritate audio de top, fie ca rulezi capotat sau decapotat. Sistemul acustic Bose este compus din 9 boxe, dintre care 4 integrate in tetiere.

Comenzile de pe volan au controlul drumului, dar si pe cel al ritmului muzicii tale.

KEYLESS GO

Stim prea bine: cei care vor sa evadeze, nu au timp de asteptat. De aceea, am dotat modelul Fiat 124 Spider cu sistem Keyless pentru acces in masina si pornire a motorului.

PROIECTAT PENTRU SIGURANTA

Trenul de rulare al lui 124 Spider este al unui roadster cu motor frontal dispus longitudinal si tractiune spate. Utilizarea unei structuri de inalta rezistenta din aluminiu si otel ne-a permis sa crestem rigiditatea caroseriei si sa garantam siguranta pasagerilor, in conditii de greutate optima.

ABSORBTIA SOCURILOR

Materialele din structura lui Spider garanteaza absorbtia excelenta a socurilor in caz de impact. In eventualitatea unei coliziuni frontale, zona de impact preia energia si o redistribuie eficient.

DISTRIBUTIE PERFECTA A MASELOR

Motorul fata longitundinal si propulsia spate ii asigura lui Fiat 124 Spider un echilibru ideal al maselor si performanta dinamica de exceptie.

SUSPENSII SI MANEVRABILITATE

Pe fata se remarca o suspensie cu brat dublu, iar pe spate suspensia Multilink. Arhitectura se remarca prin manevrabilitate excelenta in viraje, directie precisa si stabilitate fara egal.