Kia cee’d

Desenat, conceput si fabricat in Europa, exclusiv pentru piata europeana, noul cee’d este mai sofisticat, mai economic, mai rafinat si ofera o experienta a condusului mai impresionanta decat predecesorul sau. Noul cee’d va consolida succesul modelului anterior si va pozitiona Kia ca unul dintre producatorii importanti din Europa.

Descarca brosura

Mai lung, mai putin inalt si mai fluid decat modelul original, hatchback-ul de 4.3 metri are o silueta eficientizata, modelata de testarea intensiva in tunelul de vant de la Namyang, in Coreea. Materialele de calitate din cabina si echipamentele high-tech vor face ca interiorul noului cee’d sa se potriveasca perfect aspectului premium al exteriorului si ii va permite sa concureze cu cei mai buni rivali din clasa din Europa.

Accesorii

Bucuraţi-vă mai mult de viaţă.

Noul dvs. cee’d a fost proiectat pentru a vă ajuta să trăiţi viaţa la maximum. Şi, cu accesoriile originale, veţi putea îmbunătăţi aspectul şi funcţionalitatea vehiculului, pentru a se potrivi gusturilor şi stilului dvs. de viaţă. Toate accesoriile, fabricate în mod special, regăsite în această broşură, au fost proiectate şi produse la aceleaşi standarde înalte ca vehiculul dvs. şi întrunesc cerinţele stricte ale Kia în ceea ce priveşte calitatea, durabilitatea şi finisarea. Trebuie să vă amintiţi că accesoriile recomandate pentru vehiculul dvs. sunt accesoriile originale Kia. Dealerul dvs. Kia este pregătit să vă sfătuiască şi să vă ajute să faceţi cele mai bune alegeri pentru vehiculul dvs. Kia.

Toate informaţiile, ilustraţiile şi caracteristicile sunt corecte în momentul tipăririi şi pot fi schimbate fără notificare. Modelele şi caracteristicile prezentate în această broşură pot fi diferite la vehiculele disponibile în ţara dvs. Datorită limitărilor din procesul de tipărire, culoarea caroseriei vehiculelor poate fi uşor diferită faţă de culoarea reală. Vă rugăm să contactaţi dealerul local Kia pentru cele mai recente informaţii.