Kia cee’d GT

GT design

Design dinamic si inovator, care garantat va intoarce privirea. Noul new Kia cee’d GT este o combinatie de putere pura si eleganta, cu partea din fata indrazneata, silueta dinamica si spate incredibil de robust, ce nu se teme sa iasa in evidenta. Kia cee’d GT incorporeaza numeroase tehnologii de ultima ora care vor imbunatati experienta de condus din toate punctele de vedere, pentru ca fiecare drum sa fie cât mai usor de parcurs si mai placut cu putinta.

GT cockpit

Functiile deosebite satisfac cele mai exigente asteptari. Cocpitul high-tech al Kia cee’d GT ofera numeroase tehnologii utile si interesante, ca de pilda ansamblul LCD TFT de 7″. Acesta se poate transforma intr-un vitezometru de tip curse printr-o simpla apasare a butonului GT de pe volan, afisând astfel informatii referitoare la cuplu si turbo.

Sigur iti va placea: un motor 1,6 Turbo GDI de 204 CP, capabil sa dezvolte 265 Nm prin intermediul transmisiei manuale sofisticate cu 6 viteze, care accelereaza de la 0 la 100 km/h in 7,7 secunde si atinge o viteza maxima de 230 km/h.